Ubiquiti rádiós átjátszók

Kategória:

Leírás

A Ubiquiti Networks vállalatot 2005-ben alapították Amerikában. A vállalat ajánlatában főként  vezeték nélküli eszközök találhatóak kifejezetten kis-és közepes méretű vállalkozások számára kifejlesztve.

 

Az Ubiquiti fő célja a digitális szakadék csökkentése, kommunikációs hálózatok építése révén az egész világon. Vezető terméksorozataik az airMAX ™, Unifi ™, airFiber ™, airVision ™, MFI ™ és EdgeMAX ™, ezek innovatív kombinációi a modern technológiának és a vonzó árnak. Mindezek az elemek biztosítják a felhasználók számára a tökéletes támogatást annak érdekében, hogy megszüntessék kommunikációban felmerülő akadályokat.

 

Az Ubiquiti nyitott architektúrán alapuló univerzális megoldásokat kínál. Olyan fejlett operációs rendszer alkalmazása mint az Air OS, lehetővé teszi, hogy a berendezések teljes mértékben a használatán alapuljanak. Ezek közé a berendezések közé tartoznak útválasztók, kapcsolók, hidak, point-to-point és point-to-multiple-point állomások és a CCTV monitoring rendszerek.

 

A Ubiquiti által gyártott berendezések számos egyedi funkcióval rendelkeznek, mint például állítható sávszélesség-szabályozás (fel / letöltés adatok), PPPoE kliens, sávszélesség beállítás (5/10/20 MHz) valamint QoS a 802.11e szolgáltatási minőséghez. Egy érdekes funkciója a készülékeknek a Software Development Kit (SDK), amely segítségével lehetséges a programot módosítani és konkrét igényekre szabni.

 

Megkülönböztető jegyei a fiatal amerikai márkának az extravagáns megjelenés, intenzív és agresszív marketing, fenomenális minőség és kedvező ár. Az Ubiquiti termékek stabil eszközökként ismertek, nagyon jó lefedettséggel rendelkeznek és megfelelnek a legigényesebb felhasználók elvárásainak is.

 

A legnépszerűbb termékeik az alábbiak:
– Ubiquiti UniFI – könnyen kezelhető Acess Point amely a 2,4 GHz-es sávban működik,
– Ubiquiti NanoBridge M – interferencia fedél, külső megoldásokra tervezve,
– Ubiquiti NanoStation – átfogó megoldás rádió-hidak komplex építéséhez,
– Ubiquiti AirCam – kompakt IP kamera PoE (Power over Ethernet) által működtetve,
– Ubiquiti AirGrid –802.11 a/n-es standarddal dolgozó rádiórendszer.