Ez egy minta oldal

Ez egy mintaoldal, egy WordPress-alapú honlap egy oldalának létrehozásához. Az oldal különbözik a bejegyzéstől, mert az oldal állandóan látszik a honlap menüjében, a navigáció során (a legtöbb sablonban). Az emberek többsége használja a Névjegy oldalt, amely arra szolgál, hogy a lehetséges látogatói számára elmondjanak magukról, vállalkozásukról, a honlapról néhány jellemző mondatot. Egyik lehetséges megoldás erre pl.:

Helló Emberek!Ezt a fordítást a WordPress Magyarország Fordítói csapata végezte. Sok száz munkaórát fektettünk abba, hogy ezt a remek tartalomkezelő rendszert anyanyelvünkön, magyarul használhassa mindenki.

…. vagy egy másik pĂ©lda:

A WordPress Magyarország tulajdonkĂ©ppen a kezdetektĹ‘l lĂ©tezik anĂ©lkĂĽl, hogy kihirdette volna lĂ©tĂ©t. A WordPress Magyarország egy KözössĂ©g! – a nyĂ­lt forráskĂłdĂş, zseniális WordPress tartalomkezelĹ‘ rendszer alkalmazására, megismerĂ©sĂ©re, tanulására szövetkeztĂĽnk.

Új WordPress-felhasználóként a Vezérlőpultba lépve ez az oldal törölhető, módosítható, és új oldalak hozhatóak létre saját tartalommal. Jó szórakozást kíván a WordPress Nemzeközi Közössége!